Sveriges populäraste bloggar

Det finns otroligt många olika bloggar, typer av bloggar och bloggare. Det kommer ständigt listor över vilka bloggar som är de största, till exempel finns sidor som listar de populäraste privatbloggarna den senaste veckan. På den här sidan listar vi fyra stora bloggar som definitivt är värt att kika närmre på för den nyfikne.

Den största modebloggen

Det är många som skriver om mode eller har en så kallade modeblogg, men det finns en av dessa som sticker ut lite extra. Denna person är Kenza Zouiten, en person vars blogg ofta hamnar på nummer ett över mest lästa svenska bloggar oavsett genre. Hon är en av de som lever på sin blogg, tillsammans med andra egenstartade företag. Förutom de kläder hon själv designar och det faktum att hon är en stor modeikon för många svenskar delar hon också med sig av sitt privatliv och sin vardag.

Både inom Sverige och internationellt

Kenza är också en av de svenska bloggare som har lyckats ta sig utanför Sveriges gränser. Hon är inte bara känd i Sverige utan människor över hela världen följer henne och hennes framgångsrika liv. Hennes inlägg finns alltid på både svenska och engelska vilket gör det enkelt att läsa bloggen oavsett om du är svensk eller inte.

En populär fitnessblogg

Det blir allt populärare att ha ett aktivt liv, träna och många vill ha inspiration för att hålla uppe motivationen. Det här har också gjort att antalet fitnessbloggar har växt under de senaste åren. En av de största fitnessbloggarna som finns i Sverige idag tillhör Ida Warg.

idawarg.se

Idas blogg är en livsstilsblogg med stort fokus på just träning och hälsa. Hon delar med sig av träning, matvanor men även också vardagliga saker som händer i hennes liv. Du kan hitta exempel på övningar att göra hemma, ute eller på gym och recept på hälsosam mat i en bra kombination.

En blogg för dig som vill ha koll

En av de mest lästa bloggarna för tillfället enligt bloggportalens lista är bloggbevakning, en blogg som har koll på allt det du behöver veta åt dig. Det är nöjesgalaxen som sköter bloggen och målet är att ge en bra uppdatering om vad som händer i olika bloggar och på sociala medier.

Inte bara skvaller

Många liknande bloggar finns med målet att ständigt sprida det senaste skvallret. Den här sidan är mer seriös och vill ge en bra återblick av vad som sker i bloggvärlden och på sociala medier. Det är mycket fokus på humor, så ta inte allt för seriöst utan njut istället av underhållningen!

En annan stor blogg som hängt med länge

Det finns bloggar som är stora ett tag och som sen försvinner, sen finns de bloggar som kommer till toppen och stannar där. En av de som har en sådan här blogg är Alexandra, som under många år har drivit sin blogg med stor framgång och som idag är en av de som lever på bloggandet.

Mer känd som Kissie

Alexandra är mer känd under namnet Kissie, vilket är hennes bloggnamn. Men det är också ett namn som kanske mer hör ihop med hennes 16-åriga jag som ville skapa kaos och ha uppmärksamhet, än med den person hon är idag.