Sajterna för dig som älskar att skratta

Få människor har nog undgått att höra uttrycket ”ett gott skratt förlänger livet” vilket sägs vara sant. Det handlar inte bara om att vi har roligt för stunden när vi skrattar utan det ska också ha en massa hälsosamma effekter som gör att vårt liv i helhet blir bättre. Därför är det otroligt viktigt att du tar dig tid att ha roligt, det är ju trots allt för din egen hälsa du gör det.

Varför inte, som ett exempel, göra den där tråkiga bussresan till en rolig stund som fyller dig med energi? Har du tillgång till en smartphone och en internetuppkoppling behöver du aldrig vara långt ifrån nästa skratt! Här följer några tips på sajter som garanterat kommer få dig att skratta.

Lajkat.se

Lajkat.se är en sida fylld med saker som, högst troligt, kommer att få dig att skratta. Deras mål är att sprida så roliga historier, bilder eller filmer att du bara måste visa de för dina vänner. Lyckas de? Det är upp till dig att avgöra, men det finns ett brett utbud av underhållning. Du kan hitta inlägg om dumma saker människor har gjort, filmer på hur en katt ser ut första gången den möter en hundvalp och massor med olika tester du kan göra. Om du föredrar att läsa och kolla på saker som handlar om djur finns det till och med en helt egen flik för detta, mycket smidigt!

funnyordie.com

Ha kul eller dö, så heter en annan fantastisk underhållningssida. Den här sidan samlar videoklipp från olika komiker med målet att underhålla dig. Förvänta dig inget annat än hög kvalitet och en stor chans till ett gott skratt, utbudet är enormt och komikerna som medverkar i videorna är ofta välkända.

9gag.com

9gag är en otroligt populär sida internationellt när det gäller underhållning, med ett så brett utbud att det här finns något för alla. Vill du hålla dig uppdaterad och ha koll på de senaste skämten, roliga bilderna och kanske till och med vara den som alltid får dina vänner att skratta för att du visar nya roliga saker? Då är det här sidan du borde hänga på! Det finns allt från memes, roliga klipp, artiklar, texter med mera. Sidan är uppbyggd med en mängd olika delar så du kommer snabbt fram till vad just du tycker är roligast, eller så hänger du under flikarna Hot, Trending och Fresh för att ha koll på vad som är det populäraste just nu.

collegehumor.com

En varierad sida med fantastiskt roliga listor, klipp, bilder, klipp och liknande. Skapad för att underhålla studenter under deras pluggperioder men som snabbt blev spopulär bland en mycket större grupp människor tack vare dess stora utbud. Denna sida är idag mycket väletablerad och du kan förvänta dig ett gott skratt varje gång du klickar dig runt på denna sajt.

theonion.com

Kanske skrattar du helst åt hur bisarr verkligheten och allt som händer runt om kring oss är? Är satir det du tycker bäst om? Då borde du kolla in denna sajt, en amerikansk sajt fylld av satir på de senaste nyheterna. Kanske får du både en ny syn på världen och en tankeställare på samma gång!