De bästa sidorna för gratisspel

Det finns de som gärna lägger pengar på spel och så finns det de som inte har möjligheten eller vill spendera pengar för att kunna underhållas med spel online. Det som är så fantastiskt med internet är att du inte behöver gå till en fysisk butik och köpa ett spel om du är sugen på att spela, det finns mängder av alternativ online och flera av dessa är gratis.

Att spela spel är nyttigt, det är ett sätt att koppla av vilket därför kan göra dig mindre stressad samtidigt som det är underhållande. Online kan du spela när som oavsett om du vill spela ett spel för en person eller spela med andra. Det finns alltid någon någonstans som också söker en motståndare online.

Kvicktänkt och har stor ordkunskap?

Då kanske Betapet.se är en bra sajt för dig! Här spelar du ordspel online mot verkliga spelare. På en spelplan lägger du ut brickor för att fläta samman ord och får olika antal poäng beroende på vart du lägger ordet och värdet av de bokstäver du använder. Du kan välja att spela mot en annan eller med upp till 3 motståndare. Du kan också välja hur snabba omgångar du vill ha, en stressig där du har en stor tidspress eller en lugn omgång där du har lång tid att tänka. Perfekt för dig som är kvicktänkt, har ett bra ordförråd och gillar att spela spel mot andra.

Stort utbud av minispel

Söker du efter en sajt med många olika småspel där du kan välja och vraka? Kolla in Spela.se, det här är sidan som har något för alla oavsett ålder, intresse och spelerfarenhet. Det är bara att välja och vraka, kanske föredrar du ett äventyrsspel? Eller vill du hellre ha något som fokuserar på matlagning? Kanske vill du testa dig igenom alla nyheter eller alla spel på topplistan? Oavsett ditt mål med spelandet finns här något för dig!

Väletablerad internationell sajt

En sida för gratisspel online som har hängt med ett tag och som fortfarande håller en hög kvalitet är Miniclip.com. Här finns allt du kan önska inom världen minispel online och sidan har funnits med i många år vilket gör att utbudet är enormt när det gäller både äldre och nyare spel. Du kan spela online via dator, surfplatta eller telefon, tillsammans med kompisen bredvid, en främling eller själv och här finns mängder av olika genrer att välja på.

Rollspel, men online?

Föredrar du att integrera med människor i en fantasivärld? Kanske rollspel online är det perfekta alternativet för dig! Fallensword.com erbjuder just det här, en annan värld du kan kliva in i för att koppla bort vardagen, där du tillsammans med andra spelare ger dig in i ett fantastiskt äventyr. Du spelar tillsammans med tusentals andra i en värld där ni bekämpar olika varelser. Det finns många olika nivåer, du skapar nya kontakter längs vägen som du senare slåss mot olika fiender tillsammans med och allt detta kan du göra hemifrån, helt gratis.